Gjyshi i Alvinit nga ana e nenes, Ymer Cira gjate nje interviste ka dhene nje tjeter version te largimit te se bijes nga shtepia.

Babai i nenes se Alvinit eshte shprehur se historia e largimit te Valbones ishte shume ndryshe nga cka treguar i at ii djalit.

Ymeri eshte shprehur se Afrim Berisha e kishte perzene disa here te shoqen nga shtepia dhe nuk sillej mjaft mire me te.

Gjyshi i perlotur kerkon te takoje Alvinin sa me shpejt dhe ta mbaj ne preher meqe edhe nipi kishte kerkuar nje gje te tille nga babai.