Do te jete data 28 Nentor kur shume shqiptareve do t`u qeshe fytyra.

Edhe kjo fale hoxhes Halil Kastrati.

Shoqata e tij ‘Jetimet e Ballkanit’ do te dhurojne 128 shtepi per njerezit qe kane nevoje.

Ky gjest eshte shume human dhe fale ketij do te lumturohen shume njerez.

Pjese e ketij gjesti kaq te madh eshte edhe kengetari Gold Ag qe shume shpesh ka dale ne ndihme dhe ka perhapur shoqaten ‘Jetimet e Ballkanit’.

Vete hoxha e ka dhene lajmin e bukur per keta familje qe do te jene pasues te shume rasteve te meparshem.