Kengetari Noizi ka qene gjithmon human dhe gjithmon i ndihmon njerezit ne nevoje.

Ai ka ndihmuar femijete jetim ne qytetin e Durresit.

Në Durrës është mbajtur një festë për fëmijët jetimë, ku janë shpërndarë lodra e dhurata dhe ata jane gezuar shume. Fëmijët janë veshur me te kuqe e kanë kërcyer e kënduar bashkë me Noizyn.

Në videon e publikuar në Instagram, kengetari shfaqet duke u kujdesur për të vegjëlit e duke komunikuar me ta dhe ata jane shume te gezuar dhe te lumtur.

Më pas Noizy shfaqet duke i argëtuar të gjithë me këngët e tij. “Përgjithmonë Piter Pan. Nuk do jem kurrë shumë i vjetër për t’i treguar këtyre fëmijëve dashuri. Jetimorja Durrës.

Ngjarje te tilla jane te bukur dhe plot shprese per ata femije kaq te mire.