Si pasoje e ngjarjeve te fundit ne Shqiperi nje lajm i mire vjene nga biznesmemi Eduart Ndocaj.

Ne raste te tilla te gjithe duhet te bashkohemi dhe te ndihmojme njeri tjetrin.

Nje nga njerezit fisnik eshte dhe ish deputeti Eduart Ndocaj ku dhuron 10 apartamente per familjet ne nevoje.

Ai ka bere publike ne facebook lajmin per dhenien 10 apartamenteve.Ne sot duhet te jemi te gjithe te bashkuar.