Shqiperia eshte kthyer ne nje vend donacionesh dhe kjo eshte nje nga gjerat me te bukura se si Shqiptaret ndihmojne Shqiptaret.

Nje vajz me sindromen down ka dhuruar nje shume parash ne emisionin Shqiptaret per Shqipatret me imamin e nderuar Elvis Naci.

Ela e cila është nga Kosova i ka dhuruar paratë gjatë emisionit “Shqiptarët për Shqiptarët”.

Lajme te tilla japin shprese dhe imami i nderuar ka mbledhur nje shume te madhe.

Shpresojme qe te fillojn sa me shpejte ndertimet e pallateve dhe te rehabilitohen familjaret.