Prej kohesh syte dhe mendja e shume shqiptareve ka qene drejt Gjermanise sin je menyre per nje jetese me te kenaqshme dhe me standarte.

E gjitha ka nisur nga kerkesa e Gjermanise per force pune te te rinjve dhe ne shume profesione perfshire ketu lehtesimin qe u ben vete shteti.

Megjithate nese keni ndermend te merrni nje hap te tille beni mire t`i hidhni nje sy profesioneve qe paguhen me mire atje dhe te filloni te merrni seriozisht planifikimin e karrieres tuaj te ardhshme.

1. Shef i mjekësisë – € 115,317
2. Specialist i bashkimeve dhe blerjeve – 99,635 €
3. Menaxher i Fondit – 83,641 €
4. Mjek Specialist – 80,722 €
5. Menaxher llogarie – 75,671 €
6. Menaxher shitjesh – 74,528 €