Ky eshte gjeniu i ri Shqiptar Nikoll Prendi, që recitoi mbi 3000 vargje nga veprat e Fishtes, i ftuar nga Agron Llaka ne emisionin Al Pazar.

Ai eshte nje nga rekordet e 2020 dhe shpresojm qe te behet i ditur si vete Fishta.

7 vjeçar Nikoll Valentin Prendi, thyen Rekordin Gines në Botë, si i vetmi femijē fenomen nē botē që rreciton pa u ndalur mbi 3000 vargje nga veprat e Fishtes.

Ai eshte nga qyteti i Lezhes dhe te gjithe e therrasin gjeniu i vogel.

Femije te till duhe inkurajuar te lexojne dhe te mesojne jo vetem te shikojn celular dhe tv gjate dites.