Gazetarja i përmendi gruan, ja si ia kthen Jul Deda

Shume replica ka pasur sot mes aktorit te humorit Jul Deda dhe gazetares Mira Kazhani.

Gjithcka ka filluar me nje post te aktorit ne faqen e tij ku shkruan i shqetesuar ne mbeshtetje te banoreve te Astirit qe jane ne proteste.

Ne fakt ka shkruar pas deklarates se gazetares ne lidhje me protesten e Astirit.

Ai thote: ‘Kesaj gazetaruces populiste, qe protesta e banoreve te Astirit i duket nje deshtim, gjejini nje burre te qetesohet, se gjynah…!’

Pastaj gazetarja ka shkruar nje replike mbi shkrimin e Julit. Shikoni fotot me poshte dhe mund te reflektoni.

Tani na mbetet te urojme qe e kane mbyllur me kaq