Gazetari me i mire ne shqiperi dhe me i klikuar.

Opinion me shume se dy dekada ne familjet shqiptare.

Por shikoni se sa te bukur e ka shtepine Blendi Fevziu.

Ai ka ndar me miqt ne rrjetet sociale shtepine e tij te bukur.

Shtepia e tij ne ngjyre te verdhe tregon nje vile te bukur dhe plot sharm.