Nje nga njerezit me te mire ne bote.Ndihmon femijet ne nevoje duke i gatuar dhe duke i sherbyer.

Me te vertete nje njeri i rralle qe ne kohet tona vlen me shume se nje thesar.

Narayana Reddy hapi nje akaunt yotubi dhe fuste video te ndryshme.

Me te ardhurat qe fitonte ai i shpenzonte per femijet ne nevoje duke i gatuar dhe i ushqyer ato.

Të gjitha vaktet e gatuara nga Narayana Reddy u shërbeheshin fëmijëve pa prindër në komunitetin ku ai jetonte.

Njerez te till i duhen botes dhe cdo qyteti per te ndihmuar femijet ne nevoje.