Behxhet Pacolli tregon projektin e tij qe do ndertoje ne Thumane ai eshte nje bisnem i fuqishem dhe nje njeir qe ndihmon shume Shqiptaret.

Ai shkruan:“Të dashur miqtë e mi,

Me një shpejtësi rekorde përfundoi projekti i ndërtesave me apartamente moderne, që do të ndërtohen në Thumanën.

Tani është çdo gjë gati për të filluar ndërtimi, i cili do të financohet komplet nga familja Pacolli, nëpërmjet fondacionit “Behgjet Pacolli”. Falënderoj të gjithë grupin që punuan në punët pregaditore dhe projektuese”, shkruan Pacolli.

Siç shihet edhe nga fotot e projektit të familjes Pacolli, ndërtesat do të jenë kryesisht 3 katëshe.

Pak ditë më parë Pacolli premtoi se do të investonte 1 milionë euro.