Nje nga fshatrat me te cuditshem ne bote eshte Mesuleh.

Ne te nuk ka as rruge as makina.

E cuditshmja eshte se njerezit ecin ne tarracat e njeri tjetrit.

Njerezit hecin mbi taracat e shtepive.

Mesuleh ndodhet ne Iran pran malit ne Albroz mbi 1000m.

Eshte nje fshat i vecante dhe i vetmi ne bote.

Te gjithe shpite jane prej argjili dhe druri dhe eshte banuar mbi 1000 vite me pare.