Danimarka eshte nje nga vende me te bukura te europes dhe fshati Bronby eshte nje nga fshtarat qe nuk keni pare kurre me pare.

Ky fshat eshte shume i vecante dhe e kane projektuar ne forme rrethi ku familjet jane te vendosura ne shtepi ne forme rrethi.

Duket sikur eshte nje vend alien ku eshte eshte ndertuar si ne perralla por qeraja eshte e lire dhe danezet preferojne te shkojne te pushojne ditet e ngrohta.

Projekti u realizua nga arkitekti Erik Mygind në vitin 1964, më qëllimin për të inkurajuar ndërveprimin social.