Ky eshte cilesuar si nja nga fshatrat me te mire ne bote dhe sistemi i jetes eshte sistem social por dhe godinat jane projektuar per ti perballuar lekundjet sizmike por dhe toka eshte shume e qete ndaj lekundjeve sizmike.

Vendet Skandinave jane nga vendet me te perparuara ne bote dhe kane ndertuar kete fshat per nje jete te qete larg punes dhe halleve ditore ndaj ky fshat eshte vendi ku gjejne qetesi te gjithe.

Por do te ishte e mire dhe per Shqiptaret qe ne keto dite lekundjesh sizmike te gjenin qetesi ne kete fshat pasi ky fshat ka nje siguri te lart.
Qe keshtu ja vlen qe te jetosh atje.