Foshnja e parë për vitin 2021 në Itali është një djalë dhe është shqiptar. Babai i vogëlushit Alessandro, tha se djali i tij lindi në orën 12.01 sekondë si një rekord të ri.

Më konkretisht, ai është shprehur:

“Ne jemi nga Dibra, jetojmë në Romë. Unë jetoj prej 20 vitesh kam punën të gjitha këtu.
Me Emanuelën kemi 6 vite të martuar dhe tani u bem me dy djem, kemi Matia 4 vjeç e gjysmë dhe Alessandro i cili ka vënë një rekord italian, pasi lindi në orën 12 e një sekondë.