Sizmologu Rrapo Ormëni në emisionin Opinion te Blendi Fefziut tha se fatmirësisht tërmeti ishte me një thellësi shume të madhe sepse po te ishte me larte do te kishte pasur pasoja.Por shpresojme qe ditet ne vijin lekundjet te qetesohen.

Ai u shpreh se Durrësi gjithmon historikisht ka pasur lekundje por dhe Shqiperia ndaj nuk duhet te shqetesohesh por kur nderton 3 kate pallat ti mos i shto dhe 3 kate te tjera ndaj kane ndodhur ato qe ndodhen per shkak se nuk eshte respektuar asnje rregull ne ndertim.

Por sipas metereologut lekundjen e madhe mbaruan dhe tani jane vetem lekundje te lehta dhe shpresojme qe te mbarojne kete jave.

Shpresojme dite te mira per Shqipetaret.