Vazja nga Kosova jetonte ne kamp me Alvinin dhe kujdesej per te.

21 vjecarja nuk do ta bej publik identitetin e saj dhe ajo eshte kthyer ne Kosove pas gjithe asaj jete te veshtir.

Jam e lumtur qe Alvini shpetoj ai eshte nje djal shume i mire dhe nuk donte te jetonte aty ne ate kamp.

Ai mezi priste kohen per te shkuar ne shtepi dhe te takonte babain.

Jemi te lumtur qe Alvini u kthye dhe jeta e tij ndryshoj pergjithomone.

Shpresoj keshtu te ndodh dhe me shqiptaret e tjere qe ndodhen ne ate kamp qe te vijn sa me shpejte ne shtepite e tyre dhe te fillojne nje jete te qete.