Pas dy ditesh Olsi behet me mire dhe jep nje interviste.

Ne fakte ajo qe ka ndodhur eshte nje gabim qe kane bere me mangallin me prush.

Ai thote se:“Ne hëngrëm darkë me familjen dhe vajtëm e u shtrimë. Morëm edhe një mangall me prush e vendosëm në dhomë dhe kaq. Asgjë tjetër nuk mbaj mend. Se si më kanë dërguar në spital, se kush më ka dërguar nuk di fare asgjë”, tregoi ai.

Ndersa nena thote:“Hapa derën e dhomës. I gjeta të shtrirë në krevat. Djali kishte rënë kështu (shpjegon me dorë), ndërsa nusja ishte mbështetur mbi gjoksin e djalit. O Dilo o Dilo….” tregon zonja Bukurie.

Video