Pëllumb Pipero mjeku i njohur ka qene i ftuar ne Tv Klan ne emisionin Historia ime.Dhe thote se vendi yne ka nje avantazh nga vendet e tjera.Virusi ende nuk ka ardhur tek ne dhe kjo eshte nje miresi me vete.
Ndersa vende te tjera po perballen me te.

Duke qene i ri shume vende jane gjendur te papregatitur dhe te painformuar per ta perballuar, ndersa ne vendin tone koha ka qene ne favorin tone per te rritur masat si dhe ndergjegjesimin e popullates duke pare edhe pervojen e vendeve te prekura prej kohesh tashme.

“Koha na ndihmoi qe te marrim masa, dhe nga pervojat e te tjerve prandaj asgje e jashtezakonshme nuk pritet te ndodhe. Jemi te pregatitur dhe koha do ta tregoje, nuk ka vend per panik por per kujdes te shtuar.

Ndaj ato masa te thjeshta, si larja e duarve, kollitja apo teshtima tek krahu si dhe mos frekuentimi i qendrave te populluara eshte i mjaftueshem per tu perballur me kete virus te ri.

Dhe shpresojme qe te mos prekemi dhe te shpetojme ne paqe.