Aktorja e njohur turke, Seray Golzer qe ne e njohim ne rolin e “Ferides” ka marre pelqimin e publikut te gjere.

Ne kete serial ajo luan rolin e nje gruaje te moshuar qe ka nje karriere te suksesshme ne biznes dhe ben shume bamiresi, por ne jeen reale eshte me ndryshe.

Aktorja e njohur 57 vjecare ka dhe nje jete te bukur familjare.

Seray ka edhe bashkeshortin ne te njejtin profesion dhe ai eshte aktori Saydam Yeniay, i cili eshte edhe 3 vjet me i ri se ajo.

Saydam ka luajtur ne shume seriale turke.

Aktorja kujtojme qe eshte diplomuar ne Departamentin e Teatrit.

Cifti i aktoreve kane edhe nje femije Egi Yeniay.