Pas gjithe asaj qe ndodhi diten e djeshme ne Durres sot eshte pare dicka ndryshe ne nje nga fsjatrat e Durresit.

Fshataret thone se nga toka ka dalur uje i zi dhe spo kuptojme cfare po ndodhe me token.

Cdo gje ka ndodhur pas lekundjes se tokes ku dhe toka ka ndryshuar ngjyren e saj.

Tani pritet te vijne ekpertet te kuptojme se cfare po ndodh ne fshatin tone.

Dhe te dime se cfare jane keto ujra qe dalin nga toka.