Kastriot Gjonaj ishte njeri prej njerezve te shumte te pastrehe qe e ndali kryeministrin per ti kerkuar dicka.

Ishte i trembur, i paditur dhe ne ankth mesh shume njerezve kerkonte gruan e tij se nuk e gjente.

Por pas kerkeses se tij kaq te ndjere dhe te pafajshme shume ishin ata qe qeshen neper publik dhe ne radhet e funksionareve te larte.

Tashme per te vjen lajmi i mire sepse bashkeshortja e tij Drandja dhe dy femijet jane te sigurt dhe shume mire fizikisht.

Ata te tre ndodhen tek Kompleksi ‘Harmonia’ ne Golem bashke me shume banore te tjere te mbetur pa strehe.