Shqiperia megjithese ushqimet e saj i ka te skaduara apo te nje cilesie shume te ulet tani kete fat e kane dhe barnat dhe farmacite e mbushura me ilace te nje kualiteti shume te ulet apo dhe te skaduara.

Farmacistet shesin cdo ilac dhe nuk i behet vone per kualitetin e ilacit rendesi ka qe xhepat te mbushen me para.

Nje farmaciste ndryshe qe ka denoncuar rreth barnave eshte Elda Zavalani ku ben nje apel te forte per antibiotiket.

Postimi i farmacistes:

“Eshte grip, ! Mjaft me antibiotike me spekter te gjere, te llojeve dhe te çmimeve nga me te cmendurat ! NUK VEPROJNE! Me te madhe ne vendet e botes se pare, problemi i vendeve te botes se trete qe e kane degjeneruar perdorimin pa kriter te antibiotikeve, duke krijuar shtame rezistente mikrobesh, duke ulur keshtu ose çuar ne zero efektet terapeutike te shume klasave te antibiotikeve dhe duke e bere te pamundur ose shume te veshtire mjekimin e infeksioneve bakteriale atehere kur jane prezente vertet ne organizem! Te dashur kolege ! Jo pa recete, po as me recete mos jepni antibiotike ne virozat qe e stines ! Mos ! Mos ! Mendoni si per veten tuaj !