Nje lajm i mire vjen nga Napoli ku tifozet e ekipit te futbollit te Napolit duan qe presidenti i ekipit te Napolit te jap nje pjese te rrogave apo gjobave qe i ka vene lojtareve te tij rreth puneve te tyre.

Lojtaret e Napolit nuk i kane mire punet dhe nuk i kane marre rrogat dhe tifozet nxjerrin nje banderol ku thuhet qe leket qe nuk jane marr apo gjobat te shkojne ne Shqiperi per te ndihmuar familjet ne nevoje.

Shpresojme qe presidenti i Napolit te bej levizjen e duhur dhe te behet pjese e ndihmave per njerezit ne nevoje.