Leter derguar ne redaksion tone.

Jam nje vajze dhe babai me martoi pa deshiren time.Ne jetonim ne Diber dhe varferia eshte shume e madhe.Dhe meqe djali punonte ne greqi babai mendoi qe te martohesha.

Bashkeshorti jeton dhe punon ne greqi dhe ne jemi bashke atje.

Por problemi im eshte se nuk e dua ate sepse ai eshte nje njeri qe nuk ka te bej me jeten time nuk me kupton dhe e ndjej per te.Ai eshte shume i ftohte me mua.

Nderkoh me sa po kuptoj ai ka dhe nje lidhje tjeter sespe ai vjen vone ne shpi dhe shpesh here fle vetem.

I kam thene babait qe dua te kthehem ne fshat po ai nuk me pranon.

Qe keshtu nuk di cfare duhet te bej.

Bashkeshorti nuk me do babai po ashtu nuk di cfare te bej?

Me jepni nje keshille ju lutem.