Nje nga aktoret me te mire Shqiptar Xhevdet Ferri shuhet ne moshen 59 vjecare.

Familja e tij kishte marr vendimin qe te mos behej asnje ceremoni dhe ai e kishte lene amanet se nuk donte homazhe sikur ndodh me njerezit e medhenje te artit.

Dhe ky ka qene vendi i tij dhe i familjes se tij.

Ai u la ne harrese sic ndodhi me te gjithe artistet e medhenje shqiptar.

Por njerez si ai do te mbetet ne memorien dhe ne zemrat e cdo shqiptari art dashes ne filmat e bukur qe ai ka luajtur.Nje ikone e vertete shqiptare.