Familja Carabreg i Deçanit të Kosovës strehon nje familje nga qyteti i Durresit.

Pas shume vitesh ribashkohen dy familjet pasi familja Carabregu ishte strehuar ne Durres ne vitin 1999.

Nje ngjarje me meocione qe tregon qe e mira qe ben njeriu asnjeher nuk harrohet.Gjithmon e mira do te mbes dhe nje dite do te shperblehet.

Milaim Qorraj me gruan e tij, Zelfijen, po presin një familje nga Durrësi, të cilën do ta marrin në shtëpinë e tyre.

3 anëtarët e familjes Kazanxhi janë të lumtur që kanë një shtëpi të dytë në Kosovë tani dhe jane shume te lumtur.

“Jemi miq të vjetër që nga vitet 1999. Nuk e kemi harruar miqësinë. E patëm sikletin tonë atje dhe thamë me këtë rast të vijmë të takohemi me miqtë tanë”, thotë Mihal Kazanxhi.