260,000 punëtorë të rinj emigrantë i duhen gjermanis kete vit per te mbushur nevojat qe ka per pune.

Punetoret mund te marrin nga 50 deri ne 150 euro dita varet nga puna qe ata bejne.

Gjermania ka nevojë për të paktën 260,000 punëtorë të rinj emigrantë çdo vit për të përmbushur nevojat e saj. Në Gjermani, vjelja e asparagut mund t’ju sjellë deri në 150 euro në ditë. Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë për punë. Punëdhënësit gjermanë po japin një minimum prej 8.60 euro në orë, që është pak më shumë se vitin e kaluar.

Kjo eshte nje pune e lodhshme por te pakten fiton dhe ajo ta ben diten me te qete.

Por Kancelarja Gjermane Angela Merkel gëzon të gjithë Shqiptarët me kete lajm

Qytetarët e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Kosovës, Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës, nga 7 janari do të munden të punojnë legalisht në Gjermani vetëm me dokumente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasaportë të BE-së.