Rritet perseri euro dhe ajo fiton pike mbi lekun.

Ajo sot eshte kembyer me vlerën e 122.10 lekëve.

Duke parë të dhënat e tregut valutor, dollari amerikan, pëson sërish rritje në vlerën e 110.20 lekëve.

Te dy monedhat jane ne rritje kundrejte lekut.

Por dhe Paundi britanik, rritet në vlerën e 144.50 lekëve.Dhe besoj se do kete me shume rritje.

Pritet qe rritjete te vazhdojne dhe ne ditet ne vijim.

Pas ikjes se emigranteve euro merr me shume veten duke u rritur cdo dite.