Pas gjithe asaj qe ndodhi ne Shqiperi te gjithe Shqiptaret jane duke ndihmuar njerezit ne nevoje.

Nje nga ata eshte dhe Ermal Fejzullahu me nje shume te madhe deri ne 100 mij euro.

Ja si shprehet ai:”“Bashkëndjenja e dhimbjes dhe dashurisë janë një! Se zemra e shqiptarit është e madhe dhe bashkëndjenja obligim, shembull është miku im i cili çdo herë i heshtur ishte pranë atyre që kishin nevojë. Të trishtuar nga dhimbja dhe pamundësia për të ndalur këtë trishtim, kemi ndarë 100.000 euro për të ndihmuar të ate qe kane nevoje. Do të ndihmohen ata per ti zbutur hallet.”

Ermali dhe miq te tij kane dhuruar gjithmon per vepra te mira dhe kane ndihmuar gjithmone.

Zoti i begatofte dhe ruajte ate dhe familjen e tij.