Nje lajm i mire vjen nga Turqia ku presidenti Erdogan thote se do te ndertojne 500 banesa per te ndihmuar banoret qe kane nevoje.

Ai deklaroi per Agjensine e lajmeve Anadolu se ekipet e tyre do te angazhohen per te ndertuar punime ne vendet e pershtatshme ne Shqiperi si vellezer turq dhe kane llogaritur rreth 500 banesa.

Ndertesa te shumta jane te demtuara dhe shume banore kane ngelur ne qiell te hapur ne vende si Durres, Thumane, Lac, Tirane etj.