Nje femi i till lind njeher ne jete ne 02.02.2020 ne oren 20:2.

Besoj se kjo ngjarje do te futet ne historine boterore mbase dhe ne Giness sepse ashkush nuk mund ta thyej kete rekord.

Femija lindi ne Spitalin St Joseph East, në Lexington, Kentucky të SHBA-së.

Lindja shkoi shume mire por data ishte e vecante as familjes nuk i kishte shkuar ne mendje qe do linte ne nje date te tille.

Familja ka pasur hallin qe femija te lind normal po per daten nuk ka shume rendesi.

Nëna tha:Nuk e di bisedën që po ndodhte në dhomë. Unë thjesht mbaj mend nënën time, Dee Dee, duke fotografuar orën në momentin e lindjes.”