Shqiptar te mire ka plote dhe sado te varfer te jene ata jane kudo.

Diten e sotme ne Kosove jane mbledhur fonde per tu ardhur ne ndihme njerezve ne nevoje ne Shqiperi.

Kudo ne Kosove mblidhen pako me ushqime dhe pako me rroba.

Keshtu ka ndodhur dhe me nje qytetar te varfer te kosoves qe shiste babane ne rruget e Prishtines.

Ai ka dhuruar te gjithe fitimin e dites se sotme qe kishte mbledhur plot 5 euro.

Megjithese mund te duket pak por ajo eshte shume me shume se cdo gje sepse te gjithe japim aq sa kemi mundesi dhe me i mire eshte ajo qe jep ate qe ka ne shpirt dhe ate sa mundet.

Nje falenderim vjen per popullin Kosovar qe iu gjend ne nevoje popullit Shqiptare.