Imami i nderuar Elvis Naci i vetmi Shqiptari qe mendon per shqiptaret dhe ndihmon njerezit ne nevoje dhe kujdeset per ta.

Ne nje intervist te diteve te fundit imami i nderuar shorehet se spitali eshte blere nga Fondacioni Firdeus dhe do te sherbej per njerezit ne nevoje dhe do te ule cmimin e sherbimeve dhe cdo gje qe do fitohet do sherbej per mirmbajtjen e spitalit.

Por ai thote qe spitali nuk eshte aq i madh sa eshte bere nga mediat por njerezit mund ta shikojne qe ajo eshte nje godite normale.

Ky eshte nje lajm i mire per te gjithe ku te gjithe do marrin nje sherbim me te ulet se spitalet e tjera dhe me te specializuar.

I urojme suksese imamit te nderuar ne kete pune fisknike per te ndihmuar kete popull te varfer dhe plot halle.

Per me shume shikoni videon.