Imami i nderuar eshte ftuar ne Real Stori dhe ka falenderuar popullin e Kosoves.Ai shprehet se jemi duke mbledhur shume ndihma dhe shpresojme qe me mire do behet.

Shqiptaret e Kosoves ishin te paret dhe ata filluan te na ndihmonin ashtu si ishte dhe ushtria e Kosove qe arriti e pare ne Durres.

“Fondacioni Firdeus është hapur edhe në Zvicër. Atje nëse shqiptarët kontribuojnë, do të shkojnë në dobi të të gjithë të të prekurve . Shqiptarët e Kosovës asnjëherë nuk e kanë harruar përkrahjen e shqiptarëve të Shqipërisë. Ju kishte mbetur si barrë në shpirt dhe e kthyen të mirën.Unë shpresoj që së paku sonte të arrijmë të kemi fonde për Thumanën.”, tha Elvis Naçi.