Imami i Shqiptareve Elvis Naci.Shqiptari me zemer te madhe qe mendon per popullin e tij ne dite te veshtira mbledh shume rekord qe askush nuk e mbledh me pare.

I vetmi qe ka mbledhur nje shume kaq te madhe dhe nje shume trasparente.Njeriu qe nderton dhe strehon Shqiptaret ne nevoje.

Ai ka mbledhur 7.250.000 euro dhe nje falenderim i shkon te gjitheve atyre qe i besojne punese se tij.

Ja cfare shkruan Elvis Naci:

Faleminderit Shqiptare, Fisnike dhe Bujare qe ne momentet me te veshtira qendroni me ne, na mbeshtetet, na besuat dhe kontribuat ne nismen tone te madhe! Çdo cent që keni kontribuar do te jete transparente, çdo kontribut i juaji do te shkoje ne vendin e duhur! Deri tani kjo eshte shuma totale, karvani i miresise dhe i bamiresise vazhdon! Nese deshiron t’i bashkohesh nismes se madhe keto jane te dhenat e kontribimit:

Gofundme:

https://www.gofundme.com/f/elvisnaci

Pay pal: [email protected]

Te dhenat bankare ne Zvicër: Name: Firdeus

Emri i Bankes: Post Finance

Adresse: Untere Scheugstr 3 8707 Uetikon am See

Konto Nr.: 15-387081-5

IBAN: CH94 0900 0000 1538 7081 5

BIC: POFICHBEXXX

Të dhënat bankare në USA:

Bank Name : Morton Community bank

Beneficiary Name : Friends of Fondacioni Firdeus

Routing Number: 071123204

Account number : 769397

Të dhënat bankare në Shqiperi:

Fondacioni Firdeus, Credins Bank,

Adresa e bankes: Rr Vaso Pasha, nr 8, Tirana, Albania.

SWIFT CODE CDISALTR

IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481

IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479

Për çdo inforacion më kontaktoni ne nr tim të telefonit: +355674006161