Pas ngjarjes se 26 nentorin ne familjen Abazi femijet mbeten vetem.2 vellezerit lane nga 3 femije jetime dhe ata kane nevoje per ndihme.

Por si gjithmon imami Elvis Naci me bujarine e tij me Shqiptaret per Shqiptaret u bashkua dhe vizitoi 6 femijet ne familjen Abazi ne Gjilan.

Dhe i ka dhene familjes se femijet do te marrin nje pension nga fondet e mbledhura nga shqiptaret.

Imami i nderuar Elvis Naçi deklaroi se iu është vendosur edhe një pension 1 mijë euro, 500 euro për fëmijët e njërit vëlla, dhe 500 euro për fëmijët e tjetrit.

Zoti e shperblefte imamin nderuar per punen qe ben.