Elvana Gjata është larguar e zhgënjyer nga Festivali i RTSH si gjithmon ata qe humbin zhgenjehen. Këngëtares ia mori fronin Arilena Ara, duke kaluar në vend të dytë. Zhgënjimi në sytë e saj u shfaq që në momentin kur emrin i Elvanës u thirr si fituese e vendit të dytë dhe ajo nuk e priste te ndodhte keshtu. Këngëtarja menjëherë pas kësaj është larguar nga skena sepse ajo priste vendin e pare.

E pyeten pse nuk ia dha dorën Elvana pasi u shpall fituese, Arilena tha se në atë moment iu errën sytë dhe se nuk ka takuar akoma as mamin e saj nuk e prisja.Megjithese Arilena e meritonte.Elvana kishte nje kenge kukllash.

Ndërsa shtoi se e vlerëson jashtë mase Elvanën dhe se ka respekt për të.

Jam e lumtur per te gjithe koleget e mi,”- tha ajo.

I urojme sukses Arilenes.