Nje djale nga Elbasani Xhulio dhe nusja e tij Joyce martohen ne Elbasan ne qytetin e luleve.

Por se hitsoria e tyre nise ne Itali ku te dy jane emigrant.Njeri nga Shqiperia dhe vazja nga Brazili.

Ata kane punuar bashke dhe kane jetuar bashke prej shume vitesh por ata errdhen ne shqiperi qe te bejne dasmen.

Ne kete video shikohet cifti duke ecur ne rruget e Elbasanit bashke me miqte te tyre.

Video.