Një foto e bërë në Tiranë po bën xhiron e rrjetit. Në të shihet një objekt i paidentifikuar e cila ngjall një kureshtje shumë të madhe

Foton e ka hedhur në rrjetet sociale Florenci dhe siç deklaron ai foto është bërë mëngjesin e djeshëm nga djali i tij i vogël dhe nuk është montazh.

Por ufot nuk ekzistojne si do qe djali ta kete ber foton.Ufot jane thjeshte lajme per te marre audiec globale.

Si sherbimet Ruse ashtu dhe ato Amerikane pranojne se videot qe ato posedojne jane trillime te bere vete nga sherbimet Ruse apo Amerikane.