Ka te drejete nje deputet i thjeshte dhe me norma ne krahasim me ata deputet qe hajne nga nje kazan pilaf ne dite.

Foto e tij duke ngren byrek ka pasur shume reagime ne protale dhe ai ka te dreje te fjas ne kete menyre.

Ja cfare shkrua ai ne facebookun e tij:“Deputeti Kujtim Gjuzi është tradicional

Unë nuk jam në bllok por jam përballe Kuvendit te Republikës se Shqipërisë

Miq unë jam një qytetar si ju dhe është hera e dyte qe dal ne portale i fotografuar duke ngrenë, ama ju them se;

Unë ju them se spiunet e komunareve jane akoma sot e kesaj dite neper kembe ne pastruam parlamentin siç u pastruan disa syresh deputet ashtu do te mbarojne edhe disa te tjere ne vitet ne vijim.

Byreku dhe nje shishe kos per mengjes eshte keshilla e babait tim qe me ka dhene ky ushqim mban trupin ne forme gjate gjithe dites!

Besoj se askush nuk ka pare deri tani Kujtim Gjuzin ne spitale vetem ne rastin qe dhuroj gjak dhe nuk marr asnje lek nga ai dhurim.

Ju faleminderit gazetareve per lajmin atyre qe me fotografojne ju them mos e beni gratis kerkoni para mediave qe ju i dergoni foto!”, -thekson Gjuzi në faqen e tij të Facebook.