Ja kush eshte shpallur femra me e bukur ne bote sipas nje kerkimi duke e bazuar tek simetria e fytyres.

Bella Hadit eshte shpallur e para dhe ajo e ka fytyren nje simetri te vertete.

Ajo eshte raporti i arte i bukurise dhe i perfeksionit.

Ndresa ne vend te dyte eshte kengetarja Beyonce ne 92.45 perqind perputhje.

Ndersa ne vendin e trete eshte Amber Heard me 91.85 perqind.

Dr. De Silva u shpreh:

Bella Hadid ishte padyshim fituesja pasi elementët e fytyrës së saj janë shumë afër me perfeksionin fizik.”
Këto janë 10 femrat më të bukura në botë sipas pikëve që kanë marrë me Raportin e Artë:

1-Bella Hadid – 94.35%c

2-Beyoncé – 92.44%

3-Amber Heard – 91.85%

4-Ariana Grande – 91.81%

5-Taylor Swift – 91.64%

6-Kate Moss – 91.05%

7-Scarlett Johansson – 90.91%

8-Natalie Portman – 90.51%

9-Katy Perry – 90.08%

10-Cara Delevingne – 89.99%