Nje parukiere 42 vjecare, Ana Q., eshte arrestuar nga policia me akuzen per “vjedhje” ka habitur gjykatesen dhe prokuroren kur shqyrtuan dokumentimin e ceshtjes.

Ana Q. ka nje femije dhe pranoi para gjykates se me ate vajze se ciles i kishte marre te brendshmet, rroba, kostume, kepuce, parfume e te tjera sende, ajo ka nje raport me te vecante se shoqeria, duke pranuar se kishte nje lidhje me te.

Kjo deklarate i ka habitur te py palet gjykuese.

Madje ne fjalen e mbrojtje Ana Q., pretendoi se vajza qe e kishte kallezuar ne polici kishte nje lidhje me te dhe ato me njera tjetren shpesh i shkembenin rrobat me njera tjetren.

Por pavaresisht te kesaj situate, gjykata caktoi heqje lirie pasi akuzohet se ne afersi te kafe ‘Flora’ i ka vjedhur brenda makines shoqes Xh.B. sendet e saj personale me vlere tek 40 mije leke.

Kur eshte pyetur lidhur ceshtjen, Xh.B. ka deklaruar se edhe dy vjet me pare Ana Q., i ka vjedhur 5000 euro ne shtepine e saj por meqe ishte betuar mbi djalin e saj kjo nuk e kishte denoncuar Anen.

Keshtu sipas saj ky ishte rasti i dyte e ndaj ajo e kallezoi ne polici.

E akuzuara madje eshte ndaluar ne piken kufitare te kakavijes teksa po tentonte te kalonte kufirin dhe i eshte gjet nje cellular nga nje tjeter vajze nga Korca.

Pastaj nga Kakavija e kane transportuar ne Tirane e kur doli para gjykates ajo shprehu se me paditesen ka pasur nje lidhje.

Por gjithsesi gjykata kete situate e vulosi duke e mbyllur ne qeli.