E pa degjuar me pare por ja qe eshte e vertete.
Ata jane nje cift piellor dhe kane 13 femije dhe perseri ajo eshte shtatzen me nje djale tjeter.

Cudia me e madhe eshte se cifti lind vetem djem.Dhe eshte nje rekord boteror.

Cifti me 14 djem nje nga rekordet Gines.

Gjinekologu kishte bere nje perllogaritje qe femija e 14 te ishte vajze por pasi ben tentativa Keli lindi perseri djal.

Ky eshte cifti me rekord boteror me 14 djem.

Ne i urojme jete te gjate dhe te lumtur.