Pas gjithe atyre gjerave qe ndodhen ne Shqiperi pasojat e lekundjes se tokes po fillojne te perhapen ne te gjithe zonat perreth Durresit.

Por ne fshatin Jube te Shijakut toka eshte hapur 1km dhe banoret jane habit nga ajo qe ka ndodhur aty.

Dicka e till nuk eshte pare kurre me pare.

Sipas ekspertëve hapje të tilla të tokës janë normale ndaj duhet te beni kujdes.

Video.