Ne ngjarjen qe ka ndodhur ne Librazhd shume hetime jane hapur por sot konstatohet se ka pasur dhe nje njeri tjeter ne vendin ku ka ndodhur ngjarja.

Por tani pritet qe Olsi te behet me mire dhe te tregoje te vertete e ngjarjes.

Miqte e tyre shkruajnë se mund të ketë qenë një person i tretë që mund të ketë pasur gisht në kete ngjarje.

Ja çfarë shkruajnë shoqëria e Olsit dhe Rezartës: