Një çift te rinjsh 16 vjeç djali dhe 13-vjeçe nusja, janë prindër të një foshnjeje 1-muajsh ata jane prinder te nje femije.

Mamaja e 16-vjeçarit kërkon ndihmë, pasi djali i saj ka 6 muaj në ƅurg nga qe eshte babai i femijes. Por sot 13-vjeçarja thotë se ai nuk e ka ɗhu nuar dhe gjithçka e ka bërë e shtyrë nga e ëma, që nuk e donte këtë lidhje.

Ndaj tani nena do qe djali te bashkohet me vazjen dhe femijen e tyre por problemi eshte se ai eshte brenda per shkak te asaj qe ka bere

per me shume shikoni videon.