Aktorja e njohur braziliane, Eliane Teresinha Giardini ka lindur ne 20 tetor te 1952.

E njohim per rolet e shumta ku me e famshme ishte tek seriali “Kloni”.

Ajo ka qene e martuar per me shume se 20 vjet me aktorin Paolo Betti dhe ka dy vajza Julianin dhe Marianen.

Kloni ishte telenovele braziliane qe u zhvillua ne Rede Globo qe prej 1 tetorit 2001 e deri 14 qershor 2002.

Dhe eshte transmetuar edhe tek televizionet shqiptare.