Mbreme ne shtepine e qytetarit Taf Shabani ne Fushe-Milot eshte marre nje shume prej 300 mije euro.

Zonja e shtepise tregon se ajo ishte vetme ne shtepi dhe ata qe i kishin marre ishin paraqitur si punonjes policie.

Ndersa kane hapur kasaforten ne katin e dyte kishin marre eurot qe ishin brenda.

Zonja e shtepise delaroi:

“Ata Erdhën të tre dhe më pyetën ku e ke djalin. Unë po bëja një byrek dhe me thanë jemi nga policia, ka dalë djali prej burgu dhe e ke fut djalin këtu. Ku e ke strehuar tet bir me thane mua. Se di sa lek me ka marr, s`e dija sa lek kanë qenë =.

Mori goca policinë. Ata kishin qenë duke i marre por c‘kanë heq me sharru kasafortën, zhurmë e madhe. Edhe pajen e nuses i kanë marrë.‘‘

Por i zoti i shtepise Taf Shabani tregoi se i kane marre 300 mije euro dhe i shqetesuar thote se ato ishin leket e femijeve qe ia sillnin femijet nga jashte shtetit.