Besoj se e mbani mend kengen profesori e publikuar 12 vjete me pare.

Antre eshte kengetari dhe shikoni se cbehet me te.

Ai vazhdon jeten muzikore me kenge te reja dhe nje jete aktive muzikore.

Ai ka sjell kengen profesori ne nje version te ri.

Pasi kane kaluar gjithe ato vite ai ka ndryshuar shume.